Huh ihan hävettää kun en ole kirjoitellut tänne. Paljon on tapahtunut tässä ajassa...

Jouluna oltiin mummolassa ja siellä Almalla oli kaverina Cindy. Cindy on lapinporokoira ja Cindy ja Alma tykkäävät leikkiä. Leikkivät sisälläkin niin että meinas joulukuusikin saada kyytiä.

Joulupukki ei ollut Alman mielestä kiva vieras (vaikka saikin oman paketin) vaan sitä piti mennä piiloon tuolin taakse.

Uusi vuosikin meni tosi kivasti, oltiin Haukiputaalla vierailemassa. Haukiputaan koirat eivät olleet kivoja kun ne eivät alkaneet leikkimään... Tavattiin tosin vain kaksi vanhaa urosta, olisiko siinä ollut vika etteivät alkaneet leikkimään? Raketteja nähtiin, niitä vähän ihmeteltiin mutta ei ne kovin kummoisia olleet, eikä niitä tarvinut pelätä.

Tässä muutamana viime viikkona meillä on ollut muutama ylimääräinen koira täällä kotona. Keskiaasianpaimenkoira Ulla ja hänen kaksi pentuaan olivat meillä kunnes kaikki saivat uudet kodit. Ullan ja pentujen omistaja oli sairastunut eikä pystynyt enää huolehtimaan koirista. Alma tykkäsi kovasti Ullasta ja leikki käytti heillä niinkuin olisivat aina leikkineet. Emännällä kylmäsi välillä sydäntä katsoa kun tuollainen 50 kiloinen jätti "hyökkäsi" 15 kiloisen "pikkukoiran" kimppuun...

 

Niin ja sitten vielä yksi juttu: Almalla on alkanut juoksu!! Meidän vauvasta tuli sitten teini-ikäinen!! Apua kun aika menee liian lujaa!!